Din Elektriker Toten AS

Belysning

Ulike aktiviteter krever ulik lysstyrke. Ved å tenke helhetlig på belysning i boligen din, vil du spare strøm og øke komforten.

For å få et funksjonelt hjem, må det være mulig å få tilstrekkelig lys til synskrevende oppgaver som matlaging, lesing, PC-jobbing, håndarbeid og husvask. I tillegg er det både lønnsomt og stemningsskapende å ha mulighet til å dimme ned lyset.

Nye lyskilder

Ved å velge energieffektive lyskilder, kan du redusere strømforbruket til lys med 80 prosent. Det finnes nå mange smarte lyskilder på markedet. LED-pærene bruker for eksempel en brøkdel av energien tradisjonelle lyspærer trenger for å gi samme lysstyrke. De har dessuten svært lang levetid. Nye armaturer med energieffektive lysrør er en annen smart måte å få rikelig med lys på uten å bruke mye strøm. Vi kan hjelpe deg med å velge riktige pærer, armaturer og rør som er hensiktsmessige i din bolig.

Lekker design

I tillegg til å sette boligen din i bedre lys, kan belysningen i seg selv gi lekre detaljer til interiøret ditt. I dag finnes det mye spennende design på markedet. Lysbrytere leveres i alle mulige farger og materialer – slik kan du matche og skape kontraster. Lysbrytere kan også leveres trådløse, slik at du plasserer dem der det passer deg best.